Læg dahlia knolde nu

Egentlig er det så nemt med dahlia eller geoginer som de også kaldes, hvis man skal have en smuk og faverig blomsterpragt i haven sommeren igennem.

Man skal blot finde nogle store urtepotter frem, fylde Home & Garden Sommerblomstjord i og lægge de tørrede knolde af dahlia ned i urtepotterne.
Dæk knoldene med Home & Garden Sommerblomstjord og vand det hele godt. 

Stil potterne lyst ved 15 grader og sørg for at vande dahliapotterne, hvis de bliver for tørre. I løbet af de næste uger vil dahlia-knoldene spire og sætte kraftige rødder i potterne.
 
Når al fare for nattefrost er ovre i slutningen af maj, plantes dahlia-planterne ud i haven eller over i større krukker. Giv gødning ved denne omplantning. Dahlia skal vokse i fuld sol for at give flest blomstrer.
 
Derefter er det blot om at sørge for vanding, hvis sommeren bliver tør. Blomsterne viser sig i løbet af sommeren og forsætter med at blomstrer til langt hen på sensommeren.
Klip buketter så tit du lyster, jo flere du klipper, jo flere knopper og blomster danner dahlia.

 


 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld