Klar parat - planlægning

Længslen og trangen til igen at få jord under neglene, og glæden ved at se, at de små planter forvandlet fra sytrådstynde planter til fuldt udvoksede rigtbærende nytteplanter, er aktuel. Foråret er lige rundt om hjørnet, og det er nu du skal være klar til en ny sæson i haven.

Læs om planlægning på denne side, herefter om forberedelser, udplantning og pasning og pleje.  

 

Så selv - planlægning

Frøstativerne er fyldt helt op og bugner af alverdens grøntsager og blomster. Du kan næsten få alt, hvad du ønsker dig. Begrænsninger synes ikke at være til stede, når kurven fyldes med de farvestrålende frøposer, men frø holder ikke evigt, så måske bør man have en plan for, hvor stor en planteproduktion af små nysåede planter plugs, du egentlig får brug for?

 


Tag børnene med på råd

Inden alle beslutninger er taget, er det en god idé, at få børnene involveret i den kommende havesæson. Lad dem vælge eksempelvis tre forskellige slags grøntsager eller blomster, som de gerne vil være med til at så og passe. Mærk på poserne, så de børnevenlige lidt større frø, er dem, som i kaster jer ud i, hvis børnenes alder er under fem år.
 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld